NAPISZ DO NAS kontakt@fundacjaznkg.pl
ZADZWOŃ DO NAS +48 790 363 111
PRZEKAŻ DAROWIZNĘ

MY NA FACEBOOKU

Nasze zajęcia :Na konikach „poćwiczone”🐴🙂Osiołki przytulone❤️I jeszcze „pojeżdżone”🐴🤭❤️ ... Zobacz więcejZobacz mniej
Zobacz na Facebooku
PRZYGOTOWANIE HIPOTERAPEUTY W KONTEKŚCIE OBCIĄŻEŃ EMOCJONALNYCH - WYPALENIE ZAWODOWE Szkolenie przeznaczone dla osób, które prowadzą zajęcia hipoterapii, lub planują rozpoczęcia pracy.Zawód hipoterapeuty wymaga od nas wiedzy z wielu dziedzin. Holistyczne podejście do terapii wiąże się z nieustannym poszerzaniem wiedzy i kompetencji. Odpowiedzialność wynikająca z pracy w triadzie hipoterapeuta- pacjent- koń jest dużym obciążeniem.W odpowiedzi na Państwa potrzebę zbudowania zdrowej terapeutycznej relacji, a jednocześnie zadbania o własny komfort, zapraszamy na szkolenie. PROGRAM9.30 Rejestracja uczestników10.00-11.30 Ja w środowisku pracy- rozwój zawodowy, cele i oczekiwania.11.30-11.45 Przerwa kawowa z domowymi wypiekami pani Marty.11.45-13.15 Trudności i problemy, które najczęściej spotykamy w naszej pracy. Spacer z alpakami jako jedna z form znalezienia własnej przestrzeni.13.15-14.00 Przerwa obiadowa - tradycyjnie gulasz z dziczyzny.14.00-15.30 Studium przypadku.15.30-15.45 Przerwa kawowa.15.45- 17.15 Zbudowanie własnej przestrzeni i relacji z klientem. PROWADZĄCY MARTA SZNAJDER Instruktor rekreacji ruchowej ze specjalnością jeździectwo od ponad 25 lat, od 13 lat czynny zawodowo hipoterapeuta. Od kilku lat swoje umiejętności terapeutyczne wykorzystuje w czasie zajęć z alpakami. Aktualnie w trakcie zdobywania wiedzy na temat onoterapii. Obecnie również studentka Wyższej Szkoły Humanistycznej w Gdańsku na kierunku terapia pedagogiczna. Swoją wiedzę i wieloletnie doświadczenie wykorzystuje w pracy. Jako praktyk jest skarbnicą wiedzy dla początkujących terapeutów. MONIKA KROMOLAN hipoterapeuta, terapeuta komunikacji alternatywnej i wspomagającej, diagnosta ADOS-2. Założyciel i dyrektor przedszkola dla dzieci ze spektrum autyzmu. Od 13 lat pracuje z dziećmi z zaburzeniami ze spektrum autyzmu. Mimo doświadczenia nieustannie poszerza swoją wiedzę na licznych szkoleniach. Obecnie studentka nauropsychologii. Prowadzi warsztaty i szkolenia zarówno dla rodziców jak i specjalistów. Wspiera rodziców w trudzie wychowania dzieci prowadząc grupę wsparcia. TERMIN: listopadMIEJSCE: Siedziba Fundacji "Zdrowie na Koński Grzbiecie" Kaliska Kościerskie 52KOSZT: 350 złZAPISY: Zgłoszenie telefoniczne 790363111SALUS Centrum Rozwoju i Terapii ... Zobacz więcejZobacz mniej
Zobacz na Facebooku
Pogoda jest bardzo dobra, albo dobra😁☀️💨🌦☁️Na zajęcia zawsze jest bardzo dobra🐴❤️ ... Zobacz więcejZobacz mniej
ZAPRASZAMY SERDECZNIE🙂🙂🙂🙂 ... Zobacz więcejZobacz mniej
Nasze wczorajsze i dzisiejsze hipo❤️🐴❤️☀️ ... Zobacz więcejZobacz mniej